Blogg

20.10.2012 - 21:31

North-Norway

Hei igjeen! Tenkte å fortelle litt om min høstferie, siden jeg ikke hadde noe annet å blogge om. Så i hvertfall , i høstferien var jeg i Nord-Norge, der besøkte jeg tanter, onkler, kusiner og fettere, og også mine to besteforeldre :) Det er kjempe fint der og jeg elsker å puste inn den lufta ute, av en eller annen grunn så er den så mye beeedre enn i Sør-Norge, haha!  Jeg badet masse i boblebadet, utrolig fin utsikt, og kjempe deilig å bade ute langt oppe på fjellet! Også tok selvfølgelig jeg og nest-minste kusina noen bilder.
-Kristine

 

20.10.2012 - 20:48

My mom deserves the best

Hei deere! Idag har mamma bursdag, og vi har feiret henne med masse kos, biff og god dessert! Jeg har tenkt ekstra mye i dag på hvor mye jeg elsker mammaen min, jeg er bare sååå glad i henne, og jeg unner dere alle et godt forhold til  moren deres!  Gratulerer med dagen mamma :)                                        

I går overnattet jeg hos en vennine, det var utrolig koselig! Vi var fire stk, først dro vi på butikken og kjøpte pizza, så tente vi lys, snakket i evigheter, hørte på musikk, tok på oss hundre forskjellige kjoler, fikk litt besøk , aha... og hadde en veldig koselig og rolig jentekveld!

 Har desverre ingen bilder fra igår, og heller ikke så mange bilder fra i dag...

Haha, faila brownie pops...- Kristine

20.10.2012 - 17:44

Serieanbefalinger

Hallo! Noen av dere har spurt meg om jeg har noen serier å anbefale. Og ja, jeg har egentlig ganske mange! Har nemlig sett en del serier, og jeg bare digger det! Det er jo et så bra tidsfordriv, og det er kjempe gøy og avslappende å se på! Når du bare skal være hjemme for deg selv og ha kvalitetstid f.eks, da er serier din bestevenn!  

For tiden ser jeg på vampire diaries, som sikkert de fleste har hørt om, gossip girl, teen wolf, og  også walking dead. Jeg bruker jo selvfølgelig ikke hele dagen på serier, men jeg ser kanskje en episode av vampire diaries når jeg kommer hjem fra skolen , og en episode av teen wolf litt senere på dagen. Teen wolf har jeg foressten akkurat startet på, så kan ikke si så mye om den enda)

Jeg laster ikke ned seriene, jeg bruker heller sider som : tv-links.eu og 1channel.ch :) 

Men i hvertfall, her er en liste over serier jeg liker, og som kan passe til en hver smak: 

 
 
Noen av disse seriene så jeg for en del år siden, som lost, surface og twin peaks , men husker de som veldig brae!!

 Jeg orker ikke skrive noe om hver og en serie, så søk de heller opp og sjekk hva de handler om og om de kan virke interessante!:) De står ikke i nummerert rekkefølge foressten, fordi det blir så vanskelig, for mange av dem er såpass forskjellige! 

Dette var alle jeg kom på i farta, men du finner garantert en serie du liker av disse her, det er både noen spennende, noen skumle, morsomme, typisk tenåringsserie, krimaktig, og drama!

-Har du sett noen av disse seriene? Eller har du noen andre serier å anbefale? Hvilke serier synes du er best av disse? 

-Kristine

26.08.2012 - 20:33

New in

Hallo! Nå tenkte jeg å vise de to nyeste innkjøpene mine, pluss bare litt dvs! Skal snart jobbe litt med skolearbeid, og spise , og etter det faktisk legge meg! 

Sto opp så sinnsykt tidlig i dag fordi jeg hadde vondt i hodet, og vil gjerne være fit for fight til i morra !

 Olaskjorte fra Zara, tror den kostet rundt 300kr om jeg ikke husker helt feil Kjole fra Bikbok, 399,- 

A little taste of my room: 


Kommer forresten en video ut om ikke lenge!

-Kristine

 

 

26.08.2012 - 15:04

Quality time

...with myself

Heii!Planen min for dagen i dag er vel egentlig bare å ordne med meg selv.

Mekke meg litt mat, lage noen videoer, rydde rommet, kanskje trene litt, ordne neglene, se på serier, gjøre ferdig noen få mattelekser fra forrige uke, og bare høre på musikk! 

Elskeeer egentlig søndager, for da får du liksom tid til akkurat det jeg skal i dag! 

Har nettopp dusja, og nå hoppet inn i verdens diggeste lyserosa kosedress! Tenker at det blir en video straks på bloggen, enten senere i dag eller utover uka! :) Aner ikke enda hva jeg skal ha video om da, men det finner jeg vel ut! Bare å komme med forslag! 
 Btw, bestillte meg ny veske for litt siden, fra moteshoppen! 

Er sykt fornøyd, den er utrolig fin! Det er ikke akkurat den største veska jeg har vært borti før, skulle egentlig bruke den til skoleveske, men tror den blir litt for liten.. 

Men den har plass til macen da i værtfall! 

549,- moteshoppen 

Like it? 

-Kristine 21.12.2011 - 12:26

LESE DIN BLOGG?

Heisann! 

Som mange har sagt før meg så er det gøy å lese blogger som ikke bare er på topplisten, så legg igjen din bloggadresse i kommentarfeltet om du vil at jeg skal ta en titt innom din blogg, kanskje bli fast leser også? Men gå gjerne gjennom mine tidligere innlegg først og legg igjennom en kommentar eller to på innlegg dere likte!:)

Snakkes ;-* 

15.11.2011 - 19:36

TING SOM IRRITERER, DEL 1

Heeeyl

Tenkte å ha et innlegg nå om ting som irriterer meg, eller som jeg rett og slett forbyr!

Så da er det vel bare å begynne.

Ting som irriterer:

Når folk leker dumme/fulle o.l. Haha, blir så flau på dems vegne... det er utrolig teit, og ja...

 

Når jeg sovner på sofaen og ser at klokka er myemye mer enn det jeg trodde den skulle være, også er det skole dagen etter, ingen lekser har blitt gjort, jeg har ikke dusja, osv... Blir helt sykt stressa!

 

Hvis jeg blir vekt fra en skikkelig bra drøm! Eller egentlig bare generell vekking.... Man sover liksom så godt også kommer en kødd og vekker deg!! :( haha..

 

Når jeg må opp fordi det er skole og rommet mitt er iskaldt, så går jeg ned, men så greier jeg ikke motstå fristelsen så jeg løper opp til senga igjen, under den varme dyna, og kommer for sent til skolen.... Ja...

 

Folk som må være frekke for hver minste ting. Må kommentere og si noe om alt og alle. Sykt irriterende, finn noen feil på deg selv i stedet ;-)

 

Når jeg får dårligere karakter på en prøve jeg trodde skulle være bedre.  Ikke kult

 

Når folk tror dem er helt sinnsykt morsomme, også er dem egentlig bare teite. --.-


Ungdommer på min alder som røyker/snuser..  For det første ser det jo bare helt sykt rart ut, sånne treåringer som går rundt og snakker om hvilke pakker/bokser dem pleier å kjøpe. Og for det andre er det jo ikke bra, men det er ikke noe jeg forbyr, bare synes det er teit å se på , OG høre på.

 

Når noen påstår ting om meg som ikke er sant. Jaaa. plagsomt

 

Når jeg ikke rekker bussen etter at jeg har sliti med å løpe over hele jordet for å prøve å rekke den!..

 

Det var alt for denne gangen, blir en del 2 også, men det blir senere i uka:)

- Kristine

 

hits