oktober 2012

20.10.2012 - 21:31

North-Norway

Hei igjeen! Tenkte å fortelle litt om min høstferie, siden jeg ikke hadde noe annet å blogge om. Så i hvertfall , i høstferien var jeg i Nord-Norge, der besøkte jeg tanter, onkler, kusiner og fettere, og også mine to besteforeldre :) Det er kjempe fint der og jeg elsker å puste inn den lufta ute, av en eller annen grunn så er den så mye beeedre enn i Sør-Norge, haha!  Jeg badet masse i boblebadet, utrolig fin utsikt, og kjempe deilig å bade ute langt oppe på fjellet! Også tok selvfølgelig jeg og nest-minste kusina noen bilder.
-Kristine

 

20.10.2012 - 20:48

My mom deserves the best

Hei deere! Idag har mamma bursdag, og vi har feiret henne med masse kos, biff og god dessert! Jeg har tenkt ekstra mye i dag på hvor mye jeg elsker mammaen min, jeg er bare sååå glad i henne, og jeg unner dere alle et godt forhold til  moren deres!  Gratulerer med dagen mamma :)                                        

I går overnattet jeg hos en vennine, det var utrolig koselig! Vi var fire stk, først dro vi på butikken og kjøpte pizza, så tente vi lys, snakket i evigheter, hørte på musikk, tok på oss hundre forskjellige kjoler, fikk litt besøk , aha... og hadde en veldig koselig og rolig jentekveld!

 Har desverre ingen bilder fra igår, og heller ikke så mange bilder fra i dag...

Haha, faila brownie pops...- Kristine

20.10.2012 - 17:44

Serieanbefalinger

Hallo! Noen av dere har spurt meg om jeg har noen serier å anbefale. Og ja, jeg har egentlig ganske mange! Har nemlig sett en del serier, og jeg bare digger det! Det er jo et så bra tidsfordriv, og det er kjempe gøy og avslappende å se på! Når du bare skal være hjemme for deg selv og ha kvalitetstid f.eks, da er serier din bestevenn!  

For tiden ser jeg på vampire diaries, som sikkert de fleste har hørt om, gossip girl, teen wolf, og  også walking dead. Jeg bruker jo selvfølgelig ikke hele dagen på serier, men jeg ser kanskje en episode av vampire diaries når jeg kommer hjem fra skolen , og en episode av teen wolf litt senere på dagen. Teen wolf har jeg foressten akkurat startet på, så kan ikke si så mye om den enda)

Jeg laster ikke ned seriene, jeg bruker heller sider som : tv-links.eu og 1channel.ch :) 

Men i hvertfall, her er en liste over serier jeg liker, og som kan passe til en hver smak: 

 
 
Noen av disse seriene så jeg for en del år siden, som lost, surface og twin peaks , men husker de som veldig brae!!

 Jeg orker ikke skrive noe om hver og en serie, så søk de heller opp og sjekk hva de handler om og om de kan virke interessante!:) De står ikke i nummerert rekkefølge foressten, fordi det blir så vanskelig, for mange av dem er såpass forskjellige! 

Dette var alle jeg kom på i farta, men du finner garantert en serie du liker av disse her, det er både noen spennende, noen skumle, morsomme, typisk tenåringsserie, krimaktig, og drama!

-Har du sett noen av disse seriene? Eller har du noen andre serier å anbefale? Hvilke serier synes du er best av disse? 

-Kristine

hits